Nikola
Broj poruka : 4 Location : Pozarevac 012 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: O vama Pet Sep 14, 2007 1:04 am | |
| ajde lepo svi recite nesto o sebi evo ja prvi.. Ja sam Nikola Misic iz Pozarevca.Idem u pozarevacku gimnaziju,matematicki smer.Slusam psy i rep/hip hop.Treniram kosarku,volim da pijem,zapalim po neki put,i ne drogiram se.I volim svoju devojku Teodoru. pozdrav | |
|
RnR_girl
Broj poruka : 3 Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: O vama Uto Sep 25, 2007 2:53 pm | |
| Zovem se Ana, '92 sam godiste, idem u desetu gimnaziju u bg-u, ne slusam psihodelic muziku, ali svidja mi se kako je uradjen forum, pa ono, da caskamo | |
|
Astrix
Broj poruka : 10 Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: O vama Pet Nov 09, 2007 4:42 am | |
| Cccc e pozeri jedni pa sta vi radite na forumu!!!!Procitajte gore psychedelic forum a ne fenseraj forum!!!Inace necu da kenjam mnogo evo nesto o meni-Psytrance aktivista vec 4 godine,posecivao sam zadnje 2 godine sve zurke u Beogradu kako i u okolini a pre toga sam se bavio kulturno umetnickom organizacijom psy trance zurki u Smederevu sa svojim drugarima iz digitallisa-inace org-a el muzike iz sd-a!!!Zavrsio sam srednju ekonomsku i sada idem na fax na Vozdovcu,imam devojku i zove se Milica i klinkica je ko vi....Mada nisam ni ja mnogo mator sta je to samo 2,3 godine...Inace zivotni san mi je da posetim velike psytrance festivale sirom evrope pa i u Izraelu i u Indiji!!!Tu su Boom fest,Ozora,Sonnenklang,Full Moon itd...A exit me ne interesuje posto je to odavno postala veeelika komercijala i fenseraj.... a bio sam kod keve koja mi zivi u inostranstvu tj na Kipru a kod nje redovno na plazi prave zurke Astrali,Exaile i Void...Pozzz svim pravim ljubiteljima ove velicanstvene i magicne muzike koja nam potice iz Izraela i delom iz Indije zbog Goa tradicije!!!A sto je najvaznije nikad u zivotu nisam probao drogu na zurkama uvek str8!!!Ma kolko god da je neki smor,znaci dark ili progresiv ja ili popijem neki absent,znaci alkohol i uzmem malo redbull-a i to je to!!!Ova muzika treba da bude vasa droga za mozak a ne droga da bude vasa muzika za mozak!!!Inace ja sam ovo izmislio...Ajd pa nadam se da je ovo dovoljno.... A da zaboravio sam ovo-zovem se Nikola i 88 sam god... | |
|